Nutriție

Cum vă poate afecta sănătatea un anumit regim alimentar sau o anumită dietă?

Ce dietă este cea mai bună?

Probabil ați auzit sau ați citit despre tot felul de diete: dieta ketogenică, dieta rina, dieta indiană, dieta daneză, dieta Dukan și așa mai departe.

Poate că vă interesează o dietă de slăbit sau un regim alimentar de slăbire; sau o dietă sănătoasă.

Poate preferați o dietă vegetariană sau vegană; sau, poate, preferați o dietă echilibrată.

Indiferent de dieta pe care o urmați sau nu, fiecare dintre aceste diete presupune prezența sau absența anumitor alimente. Vă invităm să vedeți în acest video câteva dintre posibilele riscuri la care vă expuneți, în funcție de dieta pe care o alegeți.

Așadar, ce dietă este cea mai bună?

În măsura în care vă doriți serios să știți cum puteți folosi alimentația pe post de medicament, vă invităm să vă abonați la Nutrivision TV. Încă puteți alege dvs. suma minimă pe care doriți să o plătiți pe abonament. Intrați pe acest link pentru a afla mai multe detalii.

Toate informațiile pe care le găsiți în Abonamentul Nutrivision TV sunt verificate atent, sunt obținute din surse de încredere și sunt trecute prin filtrul pregătirii noastre medicale.

În plus, toate recomandările nutriționale și de stil de viață le aplicăm personal.

Abonamentul la Nutrivision TV vă aduce cele mai importante informații despre regimul alimentar pentru diabet.

Măsuri prin care valorile glicemiei pot fi ținute sub control sau chiar se poate ca diabetul zaharat tip doi să se vindece.

Poate că aveți valorile glicemiei crescute din cauza stresului sau vă expuneți unor complicații ale diabetului zaharat. Informațiile pe care noi vi le aducem vă vor ajuta să urmați cel mai potrivit regim alimentar pentru dvs. Și să evitați complicațiile diabetului sau ale altor afecțiuni cronice.

Diabetul zaharat merge mână în mână cu obezitatea. Poate că doriți să scăpați de obezitate și de kilogramele în plus. Poate că vreți să preveniți obezitatea prin metode naturiste, veți găsi aceste informații în materialele noastre.

În plus, abonamentul la Nutrivision TV vine cu câteva surprize; cel mai important este PLANUL ALIMENTAR PERSONALIZAT după principiile dietei ketogenice.

Abonați-vă aici!