NUTRIVISION

Postul hepatic

Postul hepatic de două săptămâni reduce semnificativ gradul de încărcare a ficatului cu grăsimi. După 14 zile de post hepatic, în majoritatea studiilor clinice au fost observate următoarele rezultate:

Toate acestea sunt valori medii, evident.

În ce constă postul hepatic?

Principiile sunt următoarele:

Supliment alimentar Hepashake

Premium Hepashake este un supliment alimentar medical special pentru tratarea steatozei hepatice și tulburărilor de metabolism al grăsimilor (hipercolesterolemie) conexă obezității, cu conținut de fibre din ovăz și proteine de bună calitate, plus alte substanțe active favorabile funcționării ficatului.

Hepashake stimulează în mod sesizabil metabolismul prin dieta ficatului, degresează rapid ficatul și împiedică în mod optim depunerea din nou a grăsimilor. Foarte ușor de preparat și foarte simplu de introdus în programul de zi cu zi.

Cele 7 avantaje ale Hepashake

Beta-glucan și inulină

Acestea sunt fibre solubile și se găsesc în alimente vegetale, de exemplu ovăz (beta-glucan) sau legume rădăcinoase (inulină). Cu ambele tipuri de fibre se poate obține rapid senzația de sațietate în stomac.

Acizi grași Omega 3, colină, taurină și L-carnitină

Se prepară simplu și rapid!

Turnați în shaker 350 ml lapte (1,5%) și adăugați 4 măsuri de Hepashake. Agitați puternic shakerul timp de 15 secunde și e gata!

Compoziție unică (100 g):